iQos Kutu Açılımı Özellikleri Ayarları Kullanımı Temizliği

iQos Nedir:

iQos Nedir: iQos tütünü yakmadan 350 derecede buharlaştıran bir dijital tütün buharlaştırıcıdır. Yakma işlemi olmadığından ortaya çıkan dumanda normal sigaraya göre daha az zararlı madde bulunmaktadır.
IQOS Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız.
iQos satın almak için: https://www.elektroniksigaravip3.com.tr/urunler/iqos.html

iQos Kutu İçeriği:

iQos dijital tütün buharlaştırıcı x 1 adet

Şarj kutusu (bu kutu taşınabilir bataryadır ve iqos bu kutu içerisinde taşınır) x 1 adet

Şarj kablosu x 1 adet

Şarj için 220w duvar adaptörü x 1 aedet

Pamuklu Temizlik çubukları x 10 adet

Temizlik için metal  parça x 1 adet

Fırçalı temizlik aparatları 2 parçadan oluşur x 1adet

Heetsler kutu içeriğinde dahil değildir. Ayrıca satın alınmalıdır.

iQos satın almak için: https://www.elektroniksigaravip3.com.tr/urunler/iqos.html


iQos Özellikleri:

iQos dijital buharlaştırıcının parametreleri:

Ağırlığı: 19,6 gram

Boyuları: 93,3 mm x 14,7 mm x 13,9 mm

Tasarımı ve boyutları oldukça moderndir ve son derece kullanışlıdır.

Yanan Heets çıkarılırken kapsül yukarı itilir.

İqos alt kısımda yer alan metal bölümün teması ile şarj olur.

İqos içersinde yer alan bıçak şeklindeki ısıtıcı tütün çubuğunun içerisine girerek ısıtma işlemi sağlar.

iQos şarj kutusu:

Model:A1502

Input:5V – 2A

Uzunluk: 115 mm

Genişlik: 55 mm

Kalınlık: 10 mm

Ağırlık:

iQos Şarj Cihazları ve Şarj Etme:

Şarj adaptörü özellikleri:

Model No:ETA-U90EWE

Input:100-200V

Frekans:50-60 hz 0.35A

Out Put:5.0V 2.0A

Şarj kablosu özellikleri:

Micro Usb Şarj Kablosu Girişi 

Kablo Uzunluğu: 1 metre

iQos Nasıl Şarj Edilir:

Şarj Kutusunun Şarj Edilmesi:

iQos şarj ünitesi şarj edilirken usb kablo ve duvar adaptörü kullanılır. Micro usb kablo ucu ile şarj ünitesi girişi sağlanır. Kablonun normal usb ucu duvar başlığına takılarak elektrik prizine takılır. Duvar başlığı kullanmayanlar kablo girişini bilgisayarınızın usb girişine takabilir. Cihaz üzerinde hiçbir tuşa basılmaz. Şarj işlemi başlayacaktır.

Şarj işlemi sırasında 4 nokta yanıp sönmeye başlayacaktır. 4 kademeden oluşan batarya gücü size şarj ünitenizin hangi seviyede dolu olduğu hakkında bilgi verecektir. 4 adet ışık tamamen yandığında bataryanız tamamen dolmuş olacak şarj işlemi sonlanacaktır. Aşağıda full dolu bir iQos şarj kutusu görmektesiniz.

Şarj kutunuzun kapağının tam olarak kapalı ve kilitli olduğundan emin olun aksi halde turuncu ışık uyarısı alırsınız.

İşlem sırasında Şarj ünitenizin içerisinde iQos dijital buharlaştırıcınız bulunuyorsa 4 küçük ışığın üstündeki görece biraz daha büyük ışık sabit şekilde yanacaktır. Bu dijital buharlaştırıcınızında şarj olduğu anlamına gelir.

iQosun Şarj Edilmesi:

iQosunuzun üzerinde kırmızı ışığı gördüyseniz kutu içerisinde takarak şarj işlemini başlatmalısınız. Gold rengi, kapak açma tuşunun altındaki biraz daha büyük olan ve en üstte yer alan yuvarlak ışık yanıp sönecektir. Bu şarj işlemi yapıldığını anlatır. Işık sabitlendiği anda şarj işlemi tamamlanmıştır. iQosunuzu kutu içerisinden çıkarıp heetsinizi takabilirsiniz.

iQos Üzerinde Yanan Işıkların ve iQos Tuşların Özellikleri:

Tuşların özellikleri:

Şarj Ünitesi Üzerinde Yer Alan Gold Rengi Tuş: iQos şarj ünitesinin kapağını bu tuşa basarak otomatik olarak açarsınız ve şarj olması için iQos dijital buharlaştırıcınızı kutu içerisine yerleştirebilirsiniz.

Şarj Ünitesi Üzerinde Yer Alan Power Tuşu: Daire ve ortasında tek bir çizgi yer alan tuştur. Şarj ünitenizi açmaya ve kapamaya yarar. 2-3 saniye basmanız yeterlidir.

Şarj ünitesi üzerinde Yer Alan Temizleme Tuşu: Kesik kesik çizgilerin oluşturduğu daire şeklinde tuş cihazın içerindeki havayı temizlemeye yaramaktadır. Cihazınız açık yada kapalı iken üzerine basılı tuttuğunuzda ışığı yanıp sönmeye başlayacak ve hava temizleme işlemi başlayacaktır.
iQos Dijital Sigara Üzerinde Yer Alan Tuş: Isıtma işlemini başlatan tuştur. 1-2 saniye basılı tuttuğunuzda ışığı yanıp sönmeye başlayacaktır. Işık sabitlendiğinde heets içilmeye hazırdır.

Işıkların özellikleri:

Şarj kutusundaki geniş yuvarlak Işık: iQos dijital buharlaştırıcınızın şarj durumunu anlatan şarj kutusu üzerinde yer alan ışıktır. Yanıp sönerken şarj işleminin devam ettiğini anlatmaktadır. Sabitlendiğinde iQos dijital buharlaştırıcınızın dolu olduğunu ve kullanıma hazır olduğunu anlatır.

Şarj kutusundaki dört adet yuvarlak Işık: iQos şarj ünitesinin dört kademede ne kadar dolu olduğunu belirtir. 1 ışık az miktarda batarya gücü anlamına gelirken 4 ışık batarya kutunuzun tamamen dolu olduğu anlamına gelir.

Dört ışığın sürekli yanıp sönmesi kutunuzu kablo ile şarj işlemi sırasında gerçekleşen bir durumdur.

Şarj Kutusunda Yer Alan Temizleme ışığı: Kesik kesik çizgilerin oluşturduğu daire şeklindeki ışığın yanıp sönmesi temizlik işleminin olduğunu anlatır.iQos Dijital Sigara Üzerinde Yer Alan Işık: Tuşa bastıktan sonra yanıp sönmesi buharlaştırma için ısınma işleminin başladığını anlatır. 8-10 saniye içinde bu ışık sabitlenir ve buharı çekmek için hazır olduğu anlamına gelir. Bu ışık kırmızı renkte ise şarja ihtiyac duyduğu anlamına gelir ve ısıtma işlemi yapmaz.

iQos satın almak için: https://www.elektroniksigaravip3.com.tr/urunler/iqos.html

iQos Nasıl Kullanılır? Heets Nasıl Takılır?

Heetsi filitresi dışarıda kalacak şekilde, üzerinde yer alan çizgiye kadar, iQos buharlaştırıcının içine batırınız.

Tuşa birkaç saniye basılı tutarak iQosunuzu açınız.

Işık yanıp sönmeye başlayacak ve 10-12 saniye içerisinde ışık sabitlenecetir. İçime hazır demektir. Çekim yapabilirsiniz.

Kırmızı ışık yanıyorsa cihazınız ısıtma işlemine başlamaz. Lütfen şarj kutusuna koyarak şarj ediniz.

Şarj işlemi için iQosunuzu şarj ünitesi içine doğru şekilde yerleştirerek kapağı tam olarak takınız.

iQos Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

-iQos şarj kutunuzu tam olarak kapatıp kilitlediğinizden emin olun! Aksi halde kutu üzerinde turuncu ışık uyarısı alırsınız ve buda sorun olduğunu size anlatacaktır.

-Bir heetsi  en fazla 15 nefes yada en fazla  6 dakika  kullanabileceğinizi unutmayın. Tabi bu rakamlar size bağlı olarak değişir örnek olarak 2 dakikada 15 nefes çekip iQosunuzu  kutusuna koyabilirsiniz. Tamamen sizin içim standartınız ile ilgili bir durumdur  6 dakika sonunda iQos unuz ısıtma işlemini sonlandıracaktır. Yada 15 nefes sonunda heetsiniz  tamamen yanacağı için buhar vermeyecektir.  Süre sonunda iQos üzerinde şarjın bittiğini anlatan kırmızı ışık yanacaktır.

-iQos dijital buharlaştırıcınızı 6 dakikada ve 1 heets için kullanabileceğinizi unutmayın. Süre sonunda şarjının tükendiği anlamına gelen kırmızı ışık yanacaktır. Bu süre sonunda iQosu tekrar şarj kutusuna koyup, şarj etmeniz gerekir.

-Şarj kutusuna koyduğunuz iQos , kutu üzerinde en yukarıda bulunan biraz geniş yuvarlak ışığın yanıp sönmesi ile şarj işlemi başladığını anlarız. Işık sabitlendiğinde iQosunuzu kutusundan çıkarıp tekrar bir heets takarak kullanabilirsiniz.

-Heetsi çıkarırken mutlaka kapsülü yukarı doğru iterek çıkarın aksi halde. iQos tuşunuzun üzerinde yer alan çukur yada çentiği yukarı iterek kapsülü hareket ettiriniz. Önce kapsülü yukarı çekin daha sonra yanmış  heetsi çekin ve çıkarın. Kapsülü yukarı çekmeden heetsi çıkarmaya çalışırsanız yanan tütün parçacıkları cihazın içine dolacaktır buda sizi temizleme ile ilgili uğraştıracaktır.

-iQos dijital buharlaştırıcınızı kullanmadığınız zamanlarda mutlaka şarj kutusu içinde bulundurunuz ve şarj ediniz.


-Şarj kutusu içine takarken doğru yönde takıp takmadığınızı ve tam olarak oturup oturmadığını kontrol ediniz, aksi halde şarj olmayacaktır.

iQos satın almak için: https://www.elektroniksigaravip3.com.tr/urunler/iqos.html

iQos Nasıl Temizlenir, Temizlikte Dikkat Edilmesi Gerekenler Ve Püf Noktaları:

iQos dijital buharlaştırıcınız içerisinden çıkan  ve 2 parçaya ayrılabilen fırçalar kullanılır.
Ayrıca kutu içerisindeki pamuklu çubuklar ve metal parça temizlik konusunda sizlere yardımcı olacaktır.
iQos şarj ünitesi üzerindeki temizlik tuşuna basarak otomatik hava temizliği başlatabilirsiniz.
Aşağıdaki videoda iQos temizliği hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Frıçalar Metal Paraça ve Pamuklu Çubuklar İle Temizlik Sağlayabilirsiniz.


iQos satın almak için: https://www.elektroniksigaravip3.com.tr/urunler/iqo

Konuşmaya Başla...
Merhaba
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?