IQOS Heets Nedir? Tütünü ve Filtresi Nasıldır? Nasıl Kullanılır?

iQos Heets, iQos yeni nesil dijital tütün buharlaştıcı cihaz içerisinde kullanılan, 3 cm boyutlarındaki tütün çubuklarıdır. 4 katmandan oluşmaktadır.
Bu katmanlar, 1.bölüm : Tütün, 2.bölüm: Üst yumuşak filtre, 3.bölüm: Orta sert filtre, 4.bölüm: Yumuşak alt filtredir.
Aromalar hakkında daha detaylı bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

www.elektroniksigaravip3.com.tr/urunler/iqos-heets.html

1.Katman Tütün:

iQos heets alırken belirlediğiniz aromaya sahip tütün aromalarıdır. Marboro gold, marlboro kırmızı yada mentol gibi seçenekleri bulunmaktadır. Heets içerisindeki tütün biraz daha farklıdır. Normal sigaradaki gibi ince bir tütün kullanılmamıştır. Daha iri kıyılmış- kesilmiş bir tütünün Heets içerisinde olduğunu görüyoruz. Ayrıca tütün katmanının etrafı ısınmayı kolay sağlaması amacıyla aliminyum folyoya benzer bir malzeme ile sarılmıştır. Isınma işlemi sonucunda yanan tütün siyah rengi almaktadır.

2.Katman Üst Yumuşak Filtre:Süngerimsi filtre katmanıdır yaklaşık 0.5 cm boyutundadır. Filtreleme ve süzme görevi sağlar.Tütünden çıkan ilk buharı filtrelemeye yarar.

3.Katman orta sert filtre:

Plastiğe benzer sert malzemenin sıkıştırılması ile yapılan orta filtre katmanıdır. Yaklaşık 1 cm boyutlarındadır.Üst filtreden çıkan buharı alt filtreye iletirken süzme görevi görür.

4.Katman Alt Yumuşak Filtre:

Üst yumuşak filtre ile aynı özelliklere sahiptir. Ağzımıza temas eden kısımdır. Orta sert filtreden gelen buharı son filtreleme işlemini uygular.

Heets Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Heets yani tütün aroması seçimi yapılırken günlük hayattaki tüketim göz önünde bulundurulmalıdır. Size hitap eden ve günlük yaşamda kulladığınız sigara seçeneğine karşılık gelen HEETS AROMASI tercih edilmelidir. Böylelikle kullandığınız heetsin buharına kolaylıkla alışabilir herhangi bir zorluk yaşmazsınız.

iQos kullanımı, tuşların ve ışıkların anlamını merak ediyor ve temizliğinin nasıl yapıldığı hakkında bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

www.elektroniksigaravip3.com.tr/icerik/iqos-kutu-acilimi-ozellikleri-ayarlari-kullanimi-temizligi.html

Konuşmaya Başla...
Merhaba
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?